“Поліцейський батальйон «Захід» продовжує тримати оборону на гарячих точках російської війни”, – розповідає медіагрупа місцевого ЗМІ

Пряма мова: “Журналісти нашого інформаційного ресурсу продовжують вести стрічку новин щодо Героїв, які віддано боронять країну від російської агресії. Населення повинно знати своїх захисників в обличчя. Адже у часи війни кожен демонструє наскільки він є патріотом своєї землі. І згодом всі підсумки будуть підбиті”.

Наші закарпатські поліцейські разом із колегами гідно дають відсіч ворогу, який безпощадно нищить все на своєму шляху. Починаючи Із квітня 2022 року, у зоні активних бойових дій несе службу зведений батальйон Національної поліції України «Захід». Очолює його заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак, який має бойовий досвід з 2014 року.

Підрозділ виконує бойові завдання військового командування в зоні воєнних дій. Ідеться саме про бойові задачі, пов’язані з захистом суверенітету України.

Батальйон «Захід» створювався на базі ГУНП у Волинській області. Саме у нас поліцейські батальйону відпрацьовували різні сценарії, тренувались та пройшли бойове злагодження, а нині воюють в одному з регіонів держави.

Дякуючи підтримці керівництва Національної поліції України, батальйон «Захід» належно забезпечений озброєнням, боєприпасами та іншим, завдяки чому має змогу якісно виконувати поставлені бойові завдання інформують Герої.

Поліція в складі сил оборони держави щодня демонструє силу та відвагу, людяність та професіоналізм.

За матеріалами Ungvar.Info

15:24

Схожі новини

Залишити коментар