На Закарпатті ще двоє службовців підозрюються у причетності до злочинної схеми

Продовжуємо боротьбу з корупцією: на Закарпатті ще двоє службовців підозрюються у причетності до злочинної схеми

За сприяння Департаменту внутрішньої безпеки Держмитслужби правоохоронці викрили ще двох працівників митного посту «Астей» Закарпатської митниці, підозрюваних у отриманні неправомірної вигоди. За наявною інформацією, посадові особи сприяли незаконному ввезенню різних груп товарів без розмитнення за грошову винагороду.

Наразі за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

“Ми тримаємо чіткий курс на викорінення корупції у нашому відомстві. Прикро, що на шостому місяці війни все ще є ті, хто об’єднуються не заради перемоги, а з метою наживи. У співпраці з правоохоронними органами нам вдається рішуче протидіяти цьому ганебному явищу. Відсутність тіньових схем і зловживань – це той імператив, який ми ставимо перед собою. Тому у разі виявлення ознак кримінально караних правопорушень у діях працівників Держмитслужби, винні будуть притягуватися до відповідальності в установленому законом порядку», – наголосив в.о. Голови Держмитслужби Вячеслав Демченко.

Схожі новини

Залишити коментар