На Рахівщині може з’явитися казкове містечко Гобітвіль

На Рахівщині можуть побудувати казкове містечко Гобітхіл

 

Де бути проекту Гобітхіл на Закарпатті чи Прикарпатті? Саме з таким повідомленням до друзів із Закарпаття та Прикарпаття звернувся Андрій Боєчко.

 

– Друге містечко гобітів я побудую в Косівському або Рахівському районах. Маю цілковиту підтримку мера Косова і голови одного з ОТГ Закарпаття! Тепер залишилося вибрати де саме робити проект! І Косів, і Рахів – це перлини Карпат! Там живуть надзвичайно добрі і працьовиті люди! І я дуже хочу, щоб туди приїжджали туристи з усього світу.

 

Від вашої реакціі і підтримки залежить мій вибір. Місто буде кращим і більшим, ніж в Верховині, де, на жаль, через спротив деяких місцевих ділків, я не зможу реалізувати і половину з запланованого.

 

Більше того, цей спротив щодня посилюється, а районному керівництву байдуже. Ми добудуємо Гобітхіл, він стане окрасою Верховини, але зовсім не тим містом, яке я мріяв побудувати.

 

Пишіть коментарі під цим дописом і оберіть самі де мені будувати новий Гобітвіль. Так, назва буде інша. Гобітвіль Косів чи Гобітвіль Рахів?

І то вже точно буде знакове місто на карті України. Ми попередньо узгодимо з районними та міськими радами абсолютно всі деталі та нюанси. Через тиждень прийму рішення.  Воно залежить виключно від підтримки мешканців названих мною міст.

 

Схожі новини

Залишити коментар