Ужгородські забудовники та активісти розповіли про фейки і співпрацю

Інформація, яка нещодавно була розповсюджена в ЗМІ щодо шантажу учасників бойових дій забудовника ТСМ Групп виявилася фейком, оскільки забудовники давно співпрацюють з громадськими організаціями, учасниками бойових дій на Сході України. Зокрема, виявилося, що три сім’ї бійців АТО отримали за програмою державного бюджету квартири в районі “Епіцентру”, а саме на вулиці Баб’яка, 13в.

Так, забудовники та учасники АТО Закарпатської обласної спілки “Ліга ветеранів АТО та бойових дій “Карпатська Земля” були обурені нещодавньою інформацією, яка ширилася в ЗМІ щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Миколи Баб’яка, 13в.
Однак таке дезінформування населення є цілком очевидним, адже ТСМ Групп є досить популярним забудовником в місті, вони знаходяться в епіцентрі знакових подій та, в прямому сенсі, самі будують свою історію, від чого їхня конкурентоспроможність тільки росте. Саме тому поширення фейкової інформації в сомережах та в місцевих ЗМІ є нормальним явищем для фірми, яка вдало розвивається.

Так, забудовники наглядно заявляють, що у них з бійцями АТО, а саме Закарпатською обласною спілкою “Ліга ветеранів АТО та бойових дій “Карпатська Земля” немає ніяких непорозумінь:

“Можемо впевнено заявити, що між нами приємні, дружні стосунки, які не здолають ніякі фейки. Наша співпраця не закінчиться тільки через дезінформування в соціальних мережах та засобах масової інформації, ніякі треті особи не завадять нашій співпраці, адже ми будуємо будинки, а ці люди будують нашу державу, тому ні про які конфлікти між нами не може йти і мови”.

В ТСМ Групп заявляють, що їхня робота направлена на те, щоб розширювати інфраструктуру міста, робити її сучасною та комфортною для проживання людей, зокрема для тих осіб, яким ці квартири дістануться на пільговій основі – учасникам бойових дій, ветеранам АТО.

Схожі новини

Залишити коментар