Скандального Павлова та його подільників викрили на ганебній брехні та рекетирстві

Псевдоактивіста Павла Павлова, навколо персони якого останнім часом бурхливо розвиваються події, звинуватили у рекетирстві.

Як виявилося окрім недоведеної поки що правоохоронцями причетності Павлова до вбивства людини у автопригоді на Ужгородщині та маніпулювання на темі єврономерів, через яку тисячі закарпатців позбулися своїх автівок, компашка з «Доста» має відношення до інших злочинів.

Громадськість починає відкривати завісу таємничості, а за нею – чимало інтируючого. Користувачка Фейсбук Ольга Гричищук у спільноті Клуб закарпатців опублікувала відео, у коментарі до якого стверджує, що так звані активісти з «Доста», користуючись власним становищем, шантажують бізнесменів і банально наживаються на них:

«Активісти «Доста Закарпаття» протягом півтора року безплатно заправлялися на «лівих» заправних станціях, які мають всі відповідні документи. Кожен місяць вони вибирали 300 літрів пального, а коли хотіли підняти «таксу» на 500 літрів їх відправили подалі. Активісти «Доста Закарпаття» досить обмежені люди так, як не думали, що їх теж можна зафіксувати на відеокамеру та подати до відповідних органів. Чекайте цікавих новин про «діяльність» ніде не працюючих «борців» за справедливість!»

Тобто на додачу до фарсу навколо теми євробляхерів, через який було скасовано мале коло на кордоні та встановлено непідйомну вартість розмитнення, додається ще й афера, провернута на автозаправних станціях. Продовження обіцяє бути цікавим, тож слідкуймо разом за розвитком подій.

Опубліковано Ольгою Гричищук Пʼятниця, 8 лютого 2019 р.

 

Схожі новини

Залишити коментар