На Хустщині відкрили новий стадіон – перший спортивний об’єкт в Україні, який збудували попри війну

У рамках робочої поїздки голова Закарпатської ОВА побував сьогодні на Хустщині, де взяв участь у відкритті нового об’єкту спортивної інфраструктури. Це реконструйований стадіон зі штучним покриттям у Вишкові, – повідомив Віктор Микита. Ініціативу вдалося реалізувати у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» за співфінансуванням громади.

Розпочали будівництво стадіону в 2021 році, і попри війну вдалося його завершити. Загальна вартість об’єкта становить 19,6 млн грн, 12,5 млн з них виділили із субвенції на розвиток інфраструктури. Тут побудували нове футбольне поле зі штучним покриттям, волейбольний майданчик, облаштували трибуни, нове освітлення, адмінприміщення, встановили додаткове устаткування, меблі та інвентар.

“Ця подія є знаковою не лише для Закарпаття, а й для всієї країни. Адже це єдиний спортивний об‘єкт в Україні, роботи над яким вдалося завершити під час повномасштабної війни. У цей складний для держави час ми показуємо усьому світу, що країна тримає вектор на соціальний розвиток і піклується про майбутні покоління” – зазначив Микита.

Схожі новини

Залишити коментар