Дует з Мукачева провів гастрольний тур містами Литви у підтримку України

Колектив YeS Duet Палацу культури і мистецтв нещодавно повернувся з гастрольного турне у підтримку України «Молитва за мир» містами Литви, повідомляє Мукачівська міська рада.

Скрипаль Сергій Добош та баяніст Євген Мусієць не залишаються осторонь й активно діють на культурному фронті. Мукачівці, подорожуючи з концертними програмами містами Литви Музикою і Словом, несли світло людям та невтомно нагадували литовцям про сумні події, які наразі в Україні.

Репертуар дуету складається в основному з класичної музики. А ще саундтреків до фільмів. За словами артистів, найбільш пам’ятним став виступ дуету «Yes» в місті Йонава, на залізничному вокзалі. Населений пункт має всього 7 тисяч жителів, а на концерт прийшло так багато людей, що не вистачило місць.

Євгеній та Сергій знову продовжать концертний тур Литвою у серпні. Дует має запрошення на участь у 20 концертах по всій Литві з яких найважливіший 24 серпня, концерт до Дня Незалежності України на Каунаській Ратушній площі з Камерним оркестром Університету Вітовта Великого.

Схожі новини

Залишити коментар