На Закарпатті затримали 19-річного пасажира рейсового автобуса

Юнак віз пакети з двома видами речовин схожими на наркотичні.

Як інформувала Державна прикордонна служба України, днями під час проведення контрольних заходів прикордонники Чопського загону затримали 19-річного громадянина України, який віз речовини, схожі на наркотичні.

У ході перевірки рейсового автобуса «Ужгород – Великий Березний» правоохоронці виявили, що один з пасажирів помітно нервується та дивно поводиться. Він не зміг пояснити прикордонникам мету прямування у населений пункт Великий Березний.

Під час подальшого опитування та огляду речей юнака військовослужбовці виявили у нього 2 пакунки з речовинами, за зовнішніми ознаками схожими на марихуану та метамфетамін.

На місце події викликали співробітників Національної поліції. У супроводі слідчо-оперативної групи юнак вибув до Перечинського райвідділу Нацполіції. Виявлені речовини направлені на експертизу.

Якщо експертиза підтвердить, що речовини є наркотичною, хлопцеві доведеться відповідати за вчинення злочину, передбаченого ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Схожі новини

Залишити коментар