Старт ветеранського футболу на Хустщині розпочато

Минулого вікенду на іршавському міському стадіоні «Авангард» відбулась перша, поки що товариська, зустріч місцевих ветеранів та ветеранів з районного центра м. Хуст.

Незважаючи на досить спекотну погоду, команди продемонстрували хороший рівень футболу. Першими відзначились хустяни – гол у ворота Петера провів Андрій Кемінь. Іршавчани продовжували тиснути і це принесло свої плоди. Ярослав Сухан зумів перехопити круглого біля володінь суперника та обігравшись з партнером зрівняв рахунок матчу. З таким результатом команди пішли на відпочинок.

Другий тайм пройшов під повною територіальною перевагою нещодавніх переможців Меморіалу пам’яті ЗМС Василя Турянчика – «Ветеран» Іршава. Той же Ярослав Сухан зумів ще чори рази «розписатись» у воротах суперника. Хустяни не здавались і зуміли відквитати один м’яч. Красивий гол забив Ярослав Гелеван. На більше команди в цьому матчі не спромоглись.

Отже, старт ветеранського футболу на теренах новоствореного Хустського району розпочато. В недалекому майбутньому – юнацькі турніри, а після нашої перемоги – повноцінний чемпіонат, повідомляє Пресслужба Хустської районної асоціації футболу.

Схожі новини

Залишити коментар