В Іршаві впродовж липня діятиме літній простір для дітей та молоді “Спільно Кемп”

Це літній простір для дітей та молоді 7-17 років, що має на меті обʼєднати місцевих та внутрішньо переміщених дітей у різних активностях. Проєкт реалізується ГО “Культурна платформа Закарпаття” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці з Закарпатською обласною військовою адміністрацією та місцевою владою.

Понад 2 000 дітей, молоді та жителів Закарпаття вже відвідало перший Спільно Кемп у Свалявській громаді протягом червня, де вони навчились як створювати власні історії, відео, бути режисерами, акторами, жірналістами, дизайнерами, пожежниками та мерами, а також дізнались про здорове харчування, демократію, рівність, гігієну, щеплення, мінну безпеку, збереження довкілля та багато іншого. Детальніше у нашому відео.

Учасниками другого Спільно Кемпу зможуть стати всі охочі діти та молодь з Іршавської, Кам’янської, Зарічанської та Білківської громад від 7 до 17 років. Протягом місяця для них діятимуть дві програми: основна та відкрита.

У основній програмі учасники будуть розділені на 3 групи (7-10 років, 11-14 років, 15-17 років) по 26 людей кожна згідно обраних тем модулів. Заняття для кожної групи відбуватимуться тричі на тиждень. Фізична присутність обов’язкова. Учасники навчаться створювати фото, відео, репортажі, дизайни та музику на суспільно-важливі теми. Для участі в основній програмі необхідна реєстрація, подати заявку можна за посиланням https://bit.ly/spilnocamp  до 20:00 11 липня.

Відкрита програма Спільно Кемпу розпочненться 10 липня й включатиме  лекції, воркшопи, кіноперегляди та ігри, повʼязані з актуальними темами — демократія та рівність, культурні коди, свідоме споживання, здоровʼя та інші. Серед заходів — кіновечори за підтримки Планети Кіно та спортивні заняття разом з всеукраїнським рухом Олександра Педана “Junior”. Окремо запланована серія волонтерських заходів для участі в житті громади. Відвідати відкриту програму зможуть діти, молодь та жителі громади.

Актуальна інформація, а також розклад відкритої програми Спільно Кемпу — у Instagram, Viber- і Telegram-групах Спільно Кемпу — cpz_ukraine, bit.ly/3ag65Xd, t.me/spilnocamp, а також на сторінках ЮНІСЕФ у Instagram, TikTok та Facebook.

Схожі новини

Залишити коментар