За добу Закарпатські рятувальники ліквідували 10 пожеж

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 29 червня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 34 виїзди, з яких чотири – хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
28.06.2022 о 08:05 – загорання дров на території приватного господарства, за адресою: м. Ужгород, вул. Університетська. Пожежею знищено дрова об’ємом 1 куб. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
28.06.2022 о 19:30 – загорання дров на території приватного господарства, за адресою: Мукачівський район, Верхньокоропецька ТГ, с. Верхній Коропець, вул. Гагаріна. Пожежею знищено суху траву на площі 2 куб. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
Ще упродовж чергової доби зафіксовано 8 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Чотири рази горіло на Ужгородщині. Ще по одній пожежі сталося в екосистемах Хустського, Берегівського, Мукачівського та Тячівського районів. Усього пожежами знищено 11,6 га сухої трави.

Схожі новини

Залишити коментар