На Тячівщині вилучили вантажівку з піщано-гравійною сумішшю, яку транспортували без відповідних документів

Співробітники Тячівського районного відділу поліції зупинили автомобіль МАЗ, завантажений піщано-гравійною сумішшю без відповідних документів. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 20 червня, ввечері на лінію «102» надійшло повідомлення від працівника служби реагування патрульної поліції Тячівського районного відділу про те, що вони зупинили для перевірки вантажівку МАЗ, та виявили, що водій незаконно перевозить гравій.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, працівники якої встановили, що мешканець селища Буштино перевозив піщано-гравійну суміш без будь-яких дозвільних документів.

Поліцейські вилучили автомобіль із вантажем та помістила його на штраф-майданчик. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України, тобто Порушення встановлених правил використання надр, якщо це створило небезпеку для життя, здоров’я людей чи довкілля, а також незаконне видобування корисних копалин місцевого значення у великому розмірі або незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

В ході слідства правоохоронці встановлюватимуть походження та мету перевезення вказаного вантажу. Слідство у справі триває.

Схожі новини

Залишити коментар