На Закарпатті поліція затримала гостей з Харківщини, які грабували місцевих жителів

Співробітники Мукачівського районного управління поліції затримали двох зловмисників з Харківщини, які грабували місцевих жителів. Обох поміщено до ізолятора тимчасового тримання. В поліції розпочали досудове розслідування, в ході якого підозрюваних перевіряють на причетність до аналогічних злочинів, скоєних у області.

Оперативники Мукачівського районного управління поліції припинили незаконну діяльність групи зловмисників, що вчиняли майнові злочини на території регіону. Відомо, що обоє чоловіків родом з Харківщини, раніше вже судимі за вчинення ряду злочинів, таких як грабежі та розбої. Окрім цього, щодо одного з них наразі ведеться слідство за фактом ухилення від мобілізації.

Поліцейські затримали 31 та 34-річного фігурантів після того, як вони пограбували в Мукачеві місцеву мешканку. Потерпіла поверталася додому, коли на вулиці до неї підійшли двоє грабіжників та зірвали золоті прикраси.

Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські встановили місце, де переховуються зловмисники – останніх розшукали в місті Виноградів. В їхньому тимчасовому помешканні слідчі вже провели невідкладні обшуки. В результаті вилучено ряд речових доказів, що підтверджують їхню причетність до протиправної діяльності.

Обох підозрюваних затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Схожі новини

Залишити коментар