У Виноградові викрили раніше судимого чоловіка на наркозлочині (ФОТО)

Співробітники поліції Виноградова отримали оперативну інформацію про те, що раніше судимий за наркозлочини 38-річний місцевий житель може бути причетний до вирощування заборонених рослин. Для перевірки інформації та отримання доказів слідчі поліції звернулися до суду та отримали санкцію на проведення обшуку за місцем проживання фігуранта, повідомляє Відділ комунікації поліціі Закарпатської області.

Під час проведення слідчої дії у приватному будинку фігуранта поліцейські виявили горщики з рослинами коноплі. Загальна кількість вилученого становить 27 одиниць.

Речові докази поліцейські скерують на експертне дослідження, а за фактом злочину слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України, тобто Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель особою, яка була засуджена за вчинення наркозлочинів.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясують мету вирощування чоловіком нарковмісних рослин. Досудове розслідування у справі триває.

Схожі новини

Залишити коментар