У Мукачеві приватна охоронна фірма перешкоджала депутатам потрапити до будівлі ратуші (ВІДЕО)

Вчора о 10 годині повина була відбутися сесія міської ради, скликана депутатами. Проте, вкотре до будівлі Мукачівської міської ради потрапити стало справжнім випробуваням . Вочевидь, від страху чи розпачу, знову замкнуті ворота, а на вході всім вже знайомі обличя працівників охороної фірми «Форт» та народний депутат України Віктор Балога особистою персоною.

Нардеп з сином мером вважають Мукачівську територіальну громаду та Ратушу своєю власністю, де можна на власний розсуд вирішувати долю громади, якого прийшли підтримати аж 2 чиновника. Аргументом не допуску депутатів до засіданя, Віктор Іванович почав демонструвати свій псевдо патріотизм, та розповідати, що депутатам від партії «Рідного краю» не місце в Ратуші. Найбільшою «кісткою в горлі» нардепу стала колишній секретар ради Яна Чубирко. В той час, як партія створювали більшість у раді його сину – меру Андрію Балозі, депутати з даної фракції були вигідні, проте зараз різко стали ворогами. Обранці від колись ОПЗЖ як виконували свої функції, так зобов’язані виконувати їх і надалі. Адже після виходу з партії, вони все одно залишаються депутатами міської ради, проте як міський голова так і його батько вирішили ігнорувати це і чинити свавіля, адже вважають, що у Мукачеві їм все дозволено. Проте, не лише депутатам від цієї партії не вдалося потрапити на засіданя, а й представникам інших фракцій, такими як «Рідне Закарпатя», «За майбутнє», «Батьківщина» та «Слуга народу».

Вчора ж на сесії мали розглянути кілька нагальних запитань, серед яких виділеня земельних ділянок для сімей військовослужбовців, котрі поклали життя в боротьбі з окупантами, скороченя кількості радників міського голови та одне з найболючіших для міста питань – ремонту доріг. Після перешкоджаня у допуску, місцеві обранці викликали поліцію. Проте навіть правоохороні органи, вочевидь не лякають народного депутата та його посіпак. Адже напевно, Віктор Іванович вважає, що йому «закон не писаний».

Охоронці приватної армії нардепа дозволяють собі не пропускати депутатів, адже вони мовляв «працюють у Ратуші». Проте після анулюваня ліцензії цієї фірми, договір з комунальними установами міста мали б розірвати. Проте і надалі це підприємство продовжують фінансувати з міського бюджету. Надалі ігноруючи усі заклики депутатів та правохороних органів нардеп продовжував диктувати свої умови та визначати, кому можна зайти, а кому ні. Вочевидь, пан Балога переплутав будівлю міської ради, з власним домом.

В той час, як тато вирішував питаня з депутатами та поліцією, син намагався вирішити начебто важливі для міста питаня зібравши виконком. У будівлю міської ради депутатам потрапити так і не вдалося, тому засідання вони вирішили провести у залі Мукачівської районої адміністрації. 22 депутати були присутні та прийняли ряд важливих рішень. Питаня з обраням секретаря залишилося відкритим. Крім того депутати прийняли рішеня про розірваня будь – яких угод з охороною фірмою «Форт». Адже охоронці цієї фірми захищають не будівлі, а інтереси сім’ї Балог. Напевно було б справедливо, якби всі не випадково призначені особи, завдяки раніше створеною коаліцією з Балогою та ОПЗЖ, що наразі є організаторами схем по перетвореню бюджетних коштів в сімейні, самостійно склали свої повноваженя та зайнялись суспільно корисною роботою замість того, аби створювати різні непорозуміня та провокації в місті. Адже рано чи пізно доведеться нести відповідальність.

Схожі новини

Залишити коментар