Понад 1600 вимушених переселенців уклали декларації з сімейними лікарями у Мукачеві

1664 вимушених переселенців уклали декларації з сімейними лікарями Мукачева.  У Лікарні святого Мартина надали допомогу 105 вимушеним переселенцям. У пологовому відділенні лікарні у березні народили 46 жінок-переселенок,  повідомили на сторінці Мукачівської міської ради у Facebook.

“Багато випадків передчасних пологів. Спеціалізовану меддопомогу надають крихіткам 500-600 грам у реанімації новонароджених, яка працює на базі лікарні. Комунальні медичні заклади міста співпрацюють з організацією «Лікарі без кордонів», в рамках співпраці, лікарня отримала 1,5 мільйонів гривень на ліки для онкохворих пацієнтів. Також налагоджена співпраця з ООН”, — йдеться у повідомленні.

На базі Лікарні святого Мартина створюють філіали профільних медичних закладів України. Працевлаштовують туди і вимушених переселенців-лікарів. “Для зручності працевлаштування та обліку на сторінках Лікарні святого Мартина у соцмережах створена гугл-форма, яку заповнюють лікарі, які приїхали із зони бойових дій”, — йдеться у повідомленні.

Схожі новини

Залишити коментар