На Іршавщині вилучили з сім’ї трьох діток за неналежний батьківський догляд

Сьогодні у місцевої мешканки Собатино на Іршавщині було вилучено  дітей. Як  повідомляють у відділі комунікації  поліції в Закарпатті,  жінка не виконувала свої материнські обов‘язки. Під час попередніх відвідин інспекторка ювенальної поліції фіксувала постійну відсутність матері дітей вдома. В той самий час дві дівчинки 10 та 11 років, а також їхній 5-літній братик проживали в неналежних умовах та були залишені на самих себе.

Як зазначають у поліції, спілкуючись із закарпаткою, їй неодноразово наголошували на необхідності виконувати свої материнські обов’язки, доглядати за дітьми та приділяти їм увагу, турботу та піклування. Проте жителька Собатина систематично нехтувала порадами та залишала дітей напризволяще.

У результаті — двох сестричок та братика поліцейські, разом із представниками соціальних служб, вилучили та поселили в Батівському дитячому будинку. Тепер діти перебуватимуть у безпеці.

Сама ж матір понесе відповідальність відповідно до статті 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Окрім цього вирішується питання щодо позбавлення її батьківських прав.

Схожі новини

Залишити коментар