Студентам та працівникам УжНУ почали робити тестування на COVID-19

У вівторок, 22 вересня 2020 року, розпочалася кампанія щодо проведення добровільного, безкоштовного тестування співробітників та студентів Ужгородського національного університету щодо наявності імунної відповіді на COVID 2019 (визначення IgG nCoV 2019). З цією метою УжНУ було придбано необхідне лабораторне устаткування та тестові системи.

Дана ініціатива реалізовується Ужгородським національним університетом, Науково-дослідницьким і навчальним Центром молекулярної мікробіології та імунології слизових оболонок у співпраці з мережею медичних центрів Prevention. Кров, необхідну для діагностики, можна здати упродовж робочих днів тижня, з 9-00 до 19-00, за адресою центрів Prevention: вул.Грибоєдова, 19; Грушевського, 39/57; Богомольця, 22 корпус 7. Під час відвідування центрів потрібно зазначити, що особа є співробітником чи студентом університету.

Перед здачею крові бажано 2-3 години не вживати їжу та солодкі напої. Аналіз крові буде здійснюватися співробітниками лабораторії Ужгородського національного університету: результати будуть повідомлені (надіслані) на особисті телефони колег.

У випадку, якщо певний структурний підрозділ УжНУ вирішить для зручності організувати колективний забір зразків крові, то це можливо зробити у приміщенні університету за попереднім замовленням за номером телефону 0800216115.

Схожі новини

Залишити коментар