На Берегівщині поліція затримала 33-річного закарпатця, у машині якого знайшли зброю і наркотики (ФОТО)

Сьогодні, 7 серпня, близько 2-ї години ночі, патрульні поліцейські Берегівщини зупинили автомобіль “Volkswagen Transporter”, який рухався в темну пору без увімкненого світла фар. Поліція зупинила авто та під час поверхневого огляду помітила у салоні автомобіля предмети, схожі на зброю, повідомили “Еспресо. Захід” у поліції Закарпаття.

Для детального огляду патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

В автівці слідчі знайшли пакетики з наркотичними речовинами – марихуаною та метамфетаміном. Крім того, у авто поліцейські знайшли сумку, у якій водій приховав гвинтівку з оптичним прицілом та глушником. Запчастини до іншої гвинтівки, тепловізор, оптичний приціл, дві коробки набоїв та стартовий пістолет.

За кермом мікроавтобуса перебував 33-річний берегівчанин. Чоловік уже був раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків та зброї.

Речові докази поліція вилучила, а чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі розпочали досудове розслідування, під час якого з’ясують, з якою метою затриманий транспортував заборонені предмети.

null

 

Схожі новини

Залишити коментар