Марш захисників України відбудеться в Ужгороді

Минулого року, на День Незалежності, ветерансько-військова спільнота в Києві вийшла на Марш Захисників України, чим впевнено увійшла до історії. Відбулось народження традиції, яка наповнює нову українську міфологію та ідентичність.

Натомість про наше рідне Закарпаття в медіапросторі продовжує плекатись інший міф – міф про сепаратистсько-злочинну резервацію десь на околицях держави. 24 серпня ми його зруйнуємо.

В резонансі з бойовими побратимами з усієї країни, які на День Незалежності будуть крокувати вулицями столиці, ветеранська спільнота Закарпаття пройде масштабним Маршем Захисників України вулицями Ужгорода. Ми покажемо всім, що в нашому регіоні є гідні нащадки чину захисників Карпатської України, спадкоємці їх бойової звитяги, які пройшли горнила боїв російсько-української війни та будуть продовжувати відстоювати інтереси Української держави за будь-яких умов.

Принципи Маршу:
✍️ відсутність партійної символіки та гасел;
✍️ відкритість;
✍️ прозорість;
✍️ повага.

Запрошуємо долучатись всіх охочих, для кого Незалежність України – не просто слова. Детальну інформацію можна отримати за телефоном: .+380997378257, +380983884062.

Збір в 11.00 на площі Шандора Петефі біля пам’ятного знаку Борцям за Волю України.

Схожі новини

Залишити коментар