На Рахівщині поліцейські задокументували дві ДТП з вини п’яних водіїв 

Дві дорожньо-транспортні пригоди, винуватцями яких стали нетверезі водії, трапилися вчора, 30 липня, у Великому Бичкові на Рахівщині.

У бетонну загорожу місцевого кладовища в’їхав автомобіль марки «ВАЗ-2109», за кермом якого перебував житель сусіднього села Верхнє Водяне.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення, то встановили, що водій автомобіля перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування чоловік відмовився. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Друга автопригода сталася у Великому Бичкові ввечері. Мінівен марки «Fоrd Galaxy» іноземної реєстрації в’їхав у бетонну загорожу приватної оселі.

За кермом іномарки перебував житель села Середнє Водяне в стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,92 проміле алкоголю. Чоловік також не надав документів на право керування автомобілем.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення.

Складені на правопорушників адмінпротоколи буде направлено до суду для прийняття відповідних рішень.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Схожі новини

Залишити коментар