Задля зниження рівня аварійності, поліція Закарпаття патрулює автошляхи області 

З початку року на Закарпатті трапилося 962 дорожньо-транспортні пригоди. З них 226 – з потерпілими. У ДТП загинули 38 осіб, а тілесні ушкодження отримали 274 особи.

Основна кількість аварій трапляється у період з 18 години, адже на дорогах починає сутеніти і видимість для водіїв суттєво погіршується.

Найпоширенішими причинами автомобільних аварій на Закарпатті залишаються перевищення допустимої швидкості, порушення правил обгону та їзда з вимкненим світлом фар у темну пору доби, а також порушення правил проїзду пішохідних переходів.

Саме для запобігання аварійності, поліція краю проводить регулярну роботу з контролю за дотриманням Правил дорожнього руху всіма його учасниками. Йдеться про водіїв автомототранспорту, велосипедистів, пішоходів. Кожен з них має усвідомлювати, що безпека на дорогах залежить насамперед від нього особисто.

Закарпатська поліція вкотре звертається до учасників дорожнього руху з проханням відповідально ставитися до визначених правил та беззаперечно дотримуватися їх. Пам’ятайте, в першу чергу, це ваша безпека, повідомляють поліцейські Закарпаття.

Схожі новини

Залишити коментар