Закарпатські патрульні за вихідні склали майже 30 протоколів на п’яних водіїв

За дві минулі доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані аклогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Хустському, Міжгірському, Воловецькому, Великоберезнянському, Свалявському, Тячівському районах. Ще 11-х п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Трьох п’яних водіїв задокументували за минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення. Зокрема, в селі Сторожниця пізно ввечері в неділю сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Mеrсеdеs Sрrіntеr» зіткнувся із припаркованим на узбіччі автомобілем марки «ВАЗ-2101». Водій-винуватець ДТП з місця події втік. Невдовзі його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції. Як встановили правоохоронці, ДТП скоїв житель міста Ужгород у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,61 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за залишення місця пригоди, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили.

У селі Баранинці на Ужгородщині вночі поліцейські зупинили водія незареєстрованого скутера, який їхав без захисного шолома. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в наркодиспансері міста Ужгород у водія виявили 1,45 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів та відсторонили його від керування.

Другий п’яний мотоцикліст був зупинений в селі Великі Геївці Ужгородського району. Драгер виявив у водія 0,37 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Трьох п’яних водіїв виявили працівники груп реагування Тячівського відділу поліції. У самому Тячеві ввечері зупинили автомобіль марки «Fіаt Dоblо», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не надав водійського посвідчення та відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Вільхівці Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер марки «Hоndа», водій якого не мав захисного шолома. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, не мав відповідних документів, а від проходження медосвідування відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Другий п’яний мотоцикліст був зупинений в селі Грушево. Місцевий житель керував незареєстрованим мотоциклом марки «Viрer» у стані алкогольного сп’яніння і без належних документів. Від медосвідування відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

Під час відпрацювання міста Мукачево вночі працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував автомобілем місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився.

На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Кольчино Мукачівського району вночі сталася ДТП: автомобіль марки «Vоlkswagen Vеnto» в’їхав у паркан приватної оселі. Поліцейських на місце події викликав власник будинку. Як встановили працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення, за кермом автомобіля перебував житель сусіднього села Кленовець в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,07 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

У поліцію Воловецького району надійшло повідомлення від громадян про те, що на автодорозі в селі Верхні Ворота рухається, ймовірно, п’яний чоловік на мікроавтобусі марки «Vоlkswagen Тrаnsрortеr», який порушує правила дорожнього руху та може накоїти лиха. Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції Воловецького району помітили на автодорозі схожий за описом автомобіль, проте його водій проігнорував вимогу поліцейських про зупинку і став утікати. Наздогнали його аж у Воловці. З’ясувалося, що за кермом перебуває місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування та не надав водійського посвідчення. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, за незупинку на вимогу поліцейських і за керування без водійського посвідчення.

У місті Хуст вночі працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинили автомобіль марки «Pеugeot» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарі в нього виявили 1,56 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Трьох нетверезих водіїв виявили за минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Міжгірського відділення. У селі Присліп Міжгірського району поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21011», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Колочава поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «SRX-200», яким керував без захисного шолома місцевий житель. Під час медосвідування в нього виявили 0,33 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і відсторонили водія від керування.

Ще один незареєстрований мотоцикл, марки «Vірer», зупинили близько опівночі в селі Сойми. Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в нього виявили 0,87 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

Випадки керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували поліцейські Свалявщини та Великоберезнянщини.

Ще 11-х п’яних водіїв задокументували працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Схожі новини

Залишити коментар