В Рахові розпочали капітальний ремонт тротуарів

Цей тиждень почався з гарних новин: Рахівська міська рада розпочала реалізацію проєкту «Капітальний ремонт тротуарів по вулиці Шевченка у місті Рахів».

За результатами попередньо проведеного тендеру, з усіх пропозицій найкращою виявилася пропозиція ФОП Думина Михайла Івановича, завдяки чому вдалося зекономити 288 тис. грн. в порівнянні з початковою вартістю робіт згідно проєктно-кошторисної документації. Отже, станом на сьогодні проєкт обійдеться місту в 1.951.000 грн.

Роботи фінансуються за кошти, отримані з субвенції соціально-економічного розвитку, та з міського бюджету.

Зазначимо, що проєктом передбачено наступне:
На ділянці від перехрестя вулиць Буркут і Шевченка буде проведено капітальний ремонт тротуарів з асфальтобетонним покриттям, які були збудовані ще в 80х роках минулого століття, загальною протяжністю 598.5 метрів (від будинку №44 до будинку №130 по вул. Шевченка). В рамках проєкту буде викладено бруківку загальною площею 1.736 м2 без зміни загальних параметрів існуючих тротуарів, а також проведено інші супутні роботи.

Планів у міської ради багато, їх реалізація залежатиме не лише від можливостей місцевого бюджету, але й від отримання коштів з Державного фонду регіонального розвитку, державних субвенцій та інших джерел фінансування. Втім, ми впевнено рухаємося вперед, розвиваємо та оновлюємо інфраструктуру, робимо все можливе, щоб Рахів став ще більш комфортним сучасним європейським містом.

Схожі новини

Залишити коментар