У Мукачеві проведуть реконструкцію спортивних полів, бігових доріжок та трибун ДЮСШ

17 липня 2020 року відбувся аукціон та розкриття тендерних пропозицій, щодо закупівлі робіт з «Реконструкція спортивних полів, бігових доріжок та трибун ДЮСШ по вул. Духновича, 93 в м. Мукачево»

За результатами розкриття тендерних пропозицій відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» електронною системою закупівель автоматично сформовано протокол тендерних пропозицій, який оприлюднюється в день розкриття пропозицій.
Оцінка тендерних пропозицій проводиться електронною системою закупівель на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником у тендерній документації, та шляхом застосування електронного аукціону.

В електронному аукціоні взяли участь 3 учасники, а саме: ТЗОВ «ДИНАМО ІНВЕСТ», ПП «СПЕЦБУД-ЗАХІД» та ТОВ «ТПК «БУДСПОРТ».
Пропозиція учасника ТЗОВ «ДИНАМО ІНВЕСТ» складає 19 603 885,20 гривень, ПП «СПЕЦБУД-ЗАХІД» складає 21 584 660,00 гривень та ТОВ «ТПК «БУДСПОРТ» складає 21 604 000,00 гривень.

На даний час тендерним комітетом Відділу капітального будівництва Мукачівської міської ради відбувається розгляд найбільш економічно вигідної тендерної пропозиції, яка надана учасником ТЗОВ «ДИНАМО ІНВЕСТ».

Схожі новини

Залишити коментар