Стало відомо, що сьогодні робили Ужгородські комунальники

Вуличне освітлення сьогодні в Ужгороді ремонтують на вулицях Льва Толстого, Митній та Капушанській.

Прополюють квітники, косять Православну набережну, вулиці Августина Волошина, Івана Франка, Закарпатську, площу Князя Лаборця, Боздоський парк, територію кладовища в Горянах.

Прибирають стихійні звалища сміття з вулиць Юрія Гойди, Вілмоша Ковача, Олександра Попадинця, Руської, Федора Потушняка, у провулку Алішера Навої та за адресами Іштвана Сечені, 33, Марії Заньковецької,36.

Вночі вулиці Ужгорода прибирали з використанням спецтехніки. Проводять профілактику світлофорів на вулицях Собранецькій, Митній, перехресті вулиць Марії Заньковецької – Тиводара Легоцького.

Продовжується капремонт вулиці Капушанської, зеленої зони та тротуарів на площі Шандора Петефі. Асфальтують дорожнє полотно на вулиці Івана Анкудінова (від транспортного моста до перехрестя з вулицями Будителів та Габора Дойко).

Поточний ремонт – перекладають покриття з бруківки – на вулицях Підградській, Цегольнянській, Августина Волошина, Івана Ольбрахта, Дайбозькій, асфальтують на вулицях Олександра Бородіна, Михайла Лучкая, на місці, де робили аварійний ремонт працівники водоканалу на вулиці Юрія Гагаріна.

Продовжується капітальний ремонт внутрішньоквартальної території на Володимирській, 65.

Схожі новини

Залишити коментар