Люди перевертня в погонах Михайла Данила знову займаються поборами з простих водіїв на кордоні з Угорщиною (ВІДЕО)

Вчора на кордоні з Угорщиною люди перевертня в погонах Михайла Данила знову збирали гроші з простих водіїв, про це стало відомо з соціальної мережі Фейсбук, де на сторінці Народ Закарпаття сьогодні опублікували кадри, які були зняті на одному з пропускних пунктів Закарпаття

Відео з прямого ефіра виставив громадянин Едік Біро, чоловік стояв у черзі і не міг проїхати , бо дані особи на відео пропускають тільки свої буси за гроші. Вони знову збивають з простих водіїв кошти тільки для того, щоб ті могли перетнути кордон. Поліція стояла поруч і реакції ніякої не було – ніхто нікого не затримав для покаранння.


Ще місяць тому на КПП «Тиса» процвітало рекетирство. На кордоні з Угорщиною бандити вимагали гроші від перевізників — з кожного пасажира по 200 грн. Так, один автомобіль навіть обстріляли, на щастя, від куль ніхто не постраждав
Бандитів, яких нещодавно правоохоронці затримали за вимагання, нападі на водіїв-перевізників, вже випустили, і тепер ці самі кадри продовжують свою злочинну діяльність.

За їхній шантаж, вимагання грошових коштів повинне бути відповідне покарання, однак поліція цим не займається, а прості водії змушені під тиском цих осіб платити за перетин кордону, – йдеться в дописі.

Схожі новини

Залишити коментар