Мукачівець зухвало обікрав чоловіка посеред вулиці

24-річний мукачівець зухвало вдарив перехожого і викрав від нього мобільний телефон та гаманець з грошима

Особу грабіжника швидко встановили працівники Мукачівського відділку. За фактом відкритого заволодіння чужим майном розпочато слідство.

Вдень, близько 14.15 години, до  поліції Мукачева звернувся житель села Горонда. Чоловік  повідомив, що на площі Кирила і Мефодія до  нього  підбіг невідомий, штовхнув його і відібрав мобільний телефон «Samsung Galaxy J3» та гаманець з грошима.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, кримінальної поліції Мукачева миттєво  відреагували на повідомлення. На місці події правоохоронці опитали потерпілого, очевидців пограбування, переглянули записи з камер відеоспостереження. В результаті проведених заходів особу грабіжника встановили оперативно.  Ним виявився раніше судимий за подібні злочини 24-річний мукачівець.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України – Грабіж. Чоловіку, за процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури, слідчі вже повідомили про підозру у вчиненому злочині. Викрадений мобільний телефон у нього вилучили. Розслідування у справі триває, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області

Схожі новини

Залишити коментар