Убивство в Рахові: злочинця випадково затримали прикордонники

Вбивство трапилося 31 травня, близько 8 години ранку, у місті Рахів

Померлий – 47 річний місцевий мешканець. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, напередодні ввечері цей чоловік та ще троє його друзів розпивали спиртні напої. Згодом між потерпілим та одним з учасників застілля виник конфлікт, який переріс в бійку. Зловмисник наніс потерпілому тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

В поліції за даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Зловмиснику слідчі Рахівського відділення поліції заочно повідомили про підозру у вчиненні вказаного злочину та звернулися до суду з клопотанням про взяття підозрюваного під варту. В подальшому вживалися заходи по встановленню його місця знаходження.

Підозрілого чоловіка поблизу кордону з Угорщиною затримали прикордонники відділу “Дякове”. Він не мав при собі документів, та стверджував, що зібрався на побачення, але заблукав. Побачивши прикордонників, злякався, і почав тікати.

Цікаво, що з собою чоловік мав наплічник, в якому ніс нетиповий для побачення набір предметів. Там знаходився змінний одяг, пляшка пива, хлібина, майонез та сигарети.

В ході перевірочних заходів прикордонникам вдалося встановити особу затриманого – ним виявився 31 річний громадянин України. Також стало відомо, що чоловік підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ст. 121 ККУ «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що спричинило смерть потерпілого.

Схожі новини

Залишити коментар