Правоохоронці зірвали аферу на 300 тисяч доларів, організовану шахраєм Бровді проти Волошина (фото, відео)

Працівники ДВБ Національної поліції припинили діяльність шахрайської групи, організованої скандальним «меценатом» Робертом Бровді, який є фігурантом багатьох шахрайських схем, та схем привласнення державних коштів і коштів громадян.
Оперативниками під процесуальним керівництвом ГПУ було затримано на отриманні частини суми з 300 тисяч доларів США, Проведені обшуки та вручені підозри виконавцям!
На цей раз, спільно з раніше судимими особами, Бровді від імені заступника голови Національної поліції пробував видурити від колишнього бізнес партнера Івана Волошина значну суму грошей, за закриття сфабрикованого кримінального провадження.
Розуміючи, що рейдерська атака, організована Бровді, провалилась, шахрай придумав собі хоч видурити якусь суму, і непридумав нічого кращого, ніж це робити від імені керівництва МВС.
Далі, про аферу в деталях – з прізвищами, фото та відео пряма мова:
“Коли ти шахрай, то шахрай у всьому – Р.Бровді
Мій шахрай, знову відзначився. Як я вже писав раніше, рік тому Р.Бровді ще з кількома покидьками, вирішив що йому дуже треба мої частки в бізнесі. І не довго думаючи, підготували і спробували реалізувати рейдерську атаку, руками кількох оборотнів з правоохоронних органів. Ну і було організоване масштабне обливання мене гівном на сторінках «трьохрубльових» сайтів, закарпатських та всеукраїнскьких, звичайно, без цього ніяк.
Коли стало зрозуміло, що сфабриковані кримінальні провадження, ніякого результату «на іспуг» не приносять, цей клоун змінив тактику та вирішив хоч якось заробити на цьому!
https://www.facebook.com/watch/?v=173435283960190
Підібрав собі у партнери кількох ідіотів, спільно придумали легенду, вийшли на мене від імені заступника голови Національної поліції, з пропозицією за 300 тисяч доларів позакривати сфабриковані кримінальні провадження!
Такий бізнес-план ідіота Бровді, не сподобався керівництву Нацполіції, та Генеральній прокуратурі і тому Департамент Внутрішньої Безпеки НПУ, вирішив детально вивчити цю бізнес модель:) в ході документування, виявилось що Бровді підібрав як рішал двох екзотичних персонажів:
один з міста Дрогобич, Юрий Шовганюк, раніше засуджений за шахрайство, інший – адвокат з Житомира, Панчук Віктор, на призвісько «Шпрот Старший»… який був 3 рази засуджений (групове згвалтування, хуліганка та грабіж…колоритний адвокат як на мене). Хто вони – мурчащі, смотрящі, чи оборотні – не зрозуміти
І ось з цими «партнерами» аферист Бровді, від імені, як я вже вказував вище, заступника голови Нацполіції хотіли заробити 300 тис$.
В день святкування Дня Перемоги, ці клоуни урочисто отримали від нас «перший транш». Оперативники ДВБ, також виявили бажання під’їхати на цю бізнес зустріч… ми були не проти
Станом на сьогодні маєм одного клоуна з підозрою, який повністю визнав вину і вийшов з СІЗО під заставу… також маємо «мурчащого адвоката», підозра якому на підході.
Ну і звичайно маємо «обкаканого» Бровдія, який істерично, через певних людей ( знаємо призвіща , пробує перекинути всю ситуацію на вищезазначених дураків, запевняючи що то їхня самодіяльність і він тут ні до чого. В підтвердження такої версії, готовий передати 50 тисяч доларів США, одному великому прокурорському начальнику родом із Чернівців, який лише кілька тижнів тому отримав посаду. Знаємо призвіще також  поки не називаю, хай вивчає питання :)… але завжди готовий!
P.S. Хочу також передати всякому «отребью»- «мурчащим, оборотням в пагонах, смотрящим, аферистам», та іншим супроводжуючим ( і депутатам тоже) – всім хто хоче/хотів «прикурити» на моєму конфлікті з аферистом Бровді :
Цей конфлікт лише між мною і цим ублюдком. І лиш ми цей конфлікт закінчимо, і не має значення коли. Хто би там що не розказував. Всі, хто буде/планував/хоче втикатися в наш конфлікт, в той чи інший спосіб, ризикують перейти в статус «потерь».…У мене все!”

Як проходило затримання аферистів дивіться на оприлюдненому правоохоронцями відео:

Схожі новини

Залишити коментар