Поплічники перевертня в погонах написали заяву на водіїв, яким раніше погрожували (ФОТО)

Скандал навколо ситуації з стріляниною на кордоні з Угорщиною та самими винуватцями – поплічниками перевертня в погонах, колишнього працівника міліції Михайла Данила, і досі не вщухає

Так, як стало відомо зі слів користувача Фейсбук Святослава Кірійчука, який ще вчора повідомляв про те, як прості водії-перевізники дали відсіч надокучливим рекетирам, на сьогоднішній день ситуація обернулася неочікувано. Чоловік повідомив, що один з поплічників Данила Голик Олександр написав заяву щодо нападу на нього невідомих осіб, які завдали йому тілесні ушкодження. Так, сталося це після того, як прості водії автобусів дали відсіч цим самим розбійникам, які відразу побігли у відділок писати заяву.

 

“Так, спочатку вони вибивають кошти з людей для викупу свого “шефа” з в’язниці, а коли їм дають відсіч прості водії автобусів, коли народний гнів перемагає злочинність, один з цих рекетирів біжить писати заяву на тих самих простих водіїв, які просто захищалися від свавілля людей, які колись носили погони і до тепер мають зв’язки в правоохоронних органах. Як далі розвиватимуться події – обов’язково будемо стежити і повідомимо”, – повідомляє Святослав Кірійчук.

Для підтвердження своїх слів чоловік додав фото протоколу Олександра Голика, того самого поплічника перевертня в погонах Михайла Данила, який зараз сидить за ґратами.

 

Нагадаємо, на КПП “Тиса” процвітає рекетирство – бандити вимагають гроші від перевізників — з кожного пасажира по 200 грн.

Також ми писали про те, що на Закарпатті водії маршруток надавали стусанів перевертням в погонах

Схожі новини

Залишити коментар