Закарпаття вкриє туманом: прогноз погоди на сьогоднішній день

Вночі та вранці 18 травня на більшій частині території Закарпатської області та в м. Ужгород очікуються тумани видимістю 200-500 м. (І рівень небезпечності, жовтий)

На добу з 21 год. 17 травня до 21 год. 18 травня 2020 року

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 17-22°, на високогір’ї 10-13° тепла.

Згідно з даними “Синоптик”, майже весь день в Ужгороді небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів.

Вдень хмари у Мукачеві з’являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів.

До самого вечора у Берегові буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі пройшов дощ, але він припинився ще до ранку, та більше в цей день не розпочнеться.

Вдень у Виноградові на якийсь час небо затягнеться хмарами, але вечір буде ясним, як і ранок. Без опадів.

Протягом усього дня погода у Хусті буде похмурою. Уночі був дощ, проте він закінчився ще до ранку. Більше опадів цього дня не передбачається.

Небо затягнеться хмарами у середині дня, та погода в Іршаві буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Вранці хмар у Тячеві немає – вони з’являться у другій половині дня, але ввечері погода знову буде ясною. Без опадів.

Народний прогноз погоди:

18 травня відзначається день пам’яті мучениці Ірини. У народі цей день називався “Ірина Розсадниця”, оскільки у період з 18 по 25 травня прийнято висаджувати розсаду капусти. Займатися цим за звичаєм можуть лише жінки. “Якщо посадить овочі чоловік, то вони зацвітуть, але не дадуть плоду”. У цей час починає зеленіти липа, зацвітає чорниця, Інформує Перший.

Схожі новини

Залишити коментар