На Закарпатті водії маршруток надавали стусанів перевертням в погонах

Одна з чергових спроб отримати кошти незаконним шляхом через шантаж, вимагання та рекет в поплічників перевертня у погонах Михайла Данила провалилася, про це сьогодні повідомив користувач Фейсбук, закарпатець Святослав Кірійчук

Так, як раніше повідомлялося, на кордоні з Угорщиною бандити вимагали гроші від перевізників – з кожного пасажира по 200 грн. Один автомобіль навіть обстріляли, на щастя, від куль ніхто не постраждав. Перевізники розповідали, як розбійники не впускали заробітчан до їхнього транспорту, оскільки ті не оплатили вказану “долю” бандитам.

Як стало відомо, під час чергового нападу рекетирів на водіїв-перевізників, другим вдалося дати відсіч зухвалим особам, які нібито працюють на кримінальну особу Закарпаття Михайла Данила, таким чином збираючи кошти з невинних перевізників на підкуп суддів, прокурорів та адвокатів для свого “шефа”.

Простими словами – народний гнів простих водіїв зміг побороти згруповану злочинність колишнього працівника міліції, перевертня у погонах Данила, які називають себе бандитами, рекетирами і т.д.

Так, як бачимо, вся банда Михайла Данила – суцільний міф, який розсипається на очах. Сам перевертень у погонах продовжує сидіти за ґратами, чекаючи на вирок суду за свої злодіяння, тим самим продовжує поширювати міф про своїх рекетирів.

 

Також стала відома інформація, що на високих посадах в правоохоронних органах Закарпаття залишилися ті люди, які до тепер впливають на хід слідства, кришують незаконні дії недобандитів перевертня в погонах і надалі допомагають їм здійснювати свої кримінальні справи. Саме тому ми будемо висвітлювати ці злодіяння і згодом повідомимо прізвища тих осіб, які залишилися на посадах в правоохоронних органах, додав Святослав Кірійчук.

Схожі новини

Залишити коментар