“Погрожували вбити, а кошти збирали шефу на Лук’яновку” – перевізник (ВІДЕО)

На КПП “Тиса” процвітає рекетирство. На кордоні з Угорщиною бандити вимагають гроші від перевізників – з кожного пасажира по 200 грн. Так, один автомобіль навіть обстріляли, на щастя, від куль ніхто не постраждав.

Зокрема перевізник з Хмельниччини розповів: “Вони вимагають від нас гроші за те, що ми приїжджаємо туди забирати людей. А тим, хто не платить б’ють автомобілі, ріжуть колеса”.
Чоловік зауважив, що він три доби стояв на кордоні, його мікроавтобус оточили рекетири, які не пускали пасажирів, вони загружали свої автобуси людьми, а тим, хто не заплатив, перекривали доступ.

 Нагадаємо про нещодавній випадок в селі на Ужгородщині, де невідомий чоловік на “Volkswagen” здійснив декілька пострілів по автівці жителя Чернівецької області, який  займається пасажирськими перевезеннями, після чого втік з місця пригоди. Як пізніше стало відомо, нападник вимагав в перевізника грошові кошти за кожного пасажира. Так, одного зі стрілявших злочинців затримали, а інший в розшуку.  Як ми раніше повідомляли, терористом-вимагачем виявився член бандугруповання рекетира і бандита Михайла Данила  Олександр Голик.
 
Відомо, що бандитський “шеф” зараз знаходиться за ґратами в Києві.
Судячи з ситуації, підопічні Михайла Данила зараз намагаються витягнути свого кумира з СІЗО, збиваючи кошти з невинних людей – перевізників задля того, щоб оплатити адвокатів, можливо навіть підкупити суддів, поліцейських та прокурорів.
Так, чи і надалі бандити Данили триматимуть в страху людей та перевізників зокрема, наразі невідомо, залишається тільки сподіватися на справедливість судової системи та чесність суддів.

Схожі новини

Залишити коментар