В Ужгороді відновлюють асфальтобетонне покриття на одній з вулиць

Сьогодні в Ужгороді замінюють світильники на вул. Генерала Свободи, 5, Олександра Можайського, 30-32, перевіряють роботу лінії вуличного освітлення на набережній Незалежності.

Поливають рослини по місту, стрижуть живопліт на вул. Олександра Довженка, косять траву на вул. Івана Ольбрахта, Електрозаводській, Івана Панькевича, Митній, у Ротарі-парку, сквері Томаша Масарика, на кладовищах Радванка та Горяни.

Працівники обслуговувальних підприємств прибирають закріплені за ними території. Ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вул. Марії Заньковецької, 36, Володимирській, 84, 63, Адама Міцкевича, Михайла Грушевського, Кошицькій, Сріблястій, Закарпатській, 26, у провулку Університетському.

Триває капітальний ремонт площі Шандора Петефі, вул. Івана Анкудінова, майданчика для розвороту автобусів на вул. Миколи Бобяка, внутрішньоквартальної території на вул. Бориса Тлехаса, 93-95, Володимирській, 65, Оноківській, 14,16,18, покрівлі житлового будинку на вул. Михайла Грушевського, 37 (ЖБК “Зірка”).

Відновлюють асфальтобетонне покриття на вул. Бориса Тлехаса після планових та аварійних земляних робіт, проводять поточний ремонт вул. Підградської.

Схожі новини

Залишити коментар