Робота кипить: Ужгородські комунальники працюють на благо міста

Сьогодні в Ужгороді відновлюють вуличне освітлення на вул. Романа Шухевича, 20 а, Бориса Тлехаса, 35 ( внутрішньоквартальні території).

Висаджують квіти на площі Корятовича, на вул. Міклоша Берчені, майданчику для розвороту автобусів на вул. Миколи Бобяка.

Косять траву на схилах набережних Православної та Незалежності, на площі Едмунта Егана, зеленій зоні  між ЗОШ №15, №12 та озером, алеї на перехресті вул. Марії Заньковецької та Капушанської, кладовищі Барвінок.

Працівники обслуговувальних підприємств прибирають закріплені за ними території. Ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вул. Михайла Грушевського, Миколи Бобяка та Возз’єднання.

Триває капітальний ремонт площі Шандора Петефі, вул. Івана Анкудінова, внутрішньоквартальних територій на вул. Івана Франка, 56а, Оноківській, 14, 16, 18, покрівель житлових будинків на вул. Михайла Грушевського, 37 (ЖБК “Зірка”), Насипній, 10 (ОСББ “Насипна,10”).

Проводять поточний ремонт вул. Підградської,  відновлюють асфальтобетонне покриття на вул. Бориса Тлехаса після планових та аварійних земляних робіт.

Схожі новини

Залишити коментар