Стало відомо, що роблять комунальники Ужгорода

Сьогодні в Ужгороді відновлюють лінії вуличного освітлення в мікрорайоні Радванка, замінюють лампи на вул. Миколи Чернишевського, Івана Тургенєва, світильники – на вул. Капушанській. Перевіряють роботу світлофорів на вул. Олександра Блистіва, Коритнянській.

Косять траву на вул. 8-го Березня, Шумній, на схилах Православної та Ботанічної набережних, площі Кирила і Мефодія.

Демонтують квітники на площах Поштовій і Народній. Ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вул. В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, 76, Марії Заньковецької, 89, 36, Володимирській, 84, Михайла Грушевського, Кошицькій, Олександра Богомольця, 14, Федора Достоєвського, 20, Оноківській, 12. Триває капітальний ремонт площі Шандора Петефі, вул. Капушанської, Івана Анкудінова, майданчика для розвороту автобусів на вул. Миколи Бобяка, під’їзних шляхів до будівлі на вул. Климента Тімірязєва, 15 (встановлення граток зливоприймачів).

Проводять підготовчі роботи до поточного ремонту вул. Франтішека Тіхого – на ділянці від перехрестя з вул. Одеською до вул. Польової, вул. Університетської, інформує пресслужба Ужгородської міськради.

Схожі новини

Залишити коментар