Очікуємо закінчення карантину: в Мукачеві збудували яскравий дитячий майданчик (ФОТО)

У парку імені Андрія Кузьменка після карантину запрацює новий дитячий ігровий майданчик

Його звели благодійники – завод «Флекстронікс ТзОВ

У парку імені Андрія Кузьменка відкриють дитячий ігровий майданчик, який облаштували ще до початку карантину.

Майданчик пристосований для дітей з особливими потребами. Поруч розмістили інформаційні стенди з правилами експлуатації та функцією фотозони.

Завод «Флекстронікс ТзОВ» вже передав майданчик у комунальну власність громади.

Майданчик, загальною площею 680 квадратних метрів, облаштований безпечними ігровими елементами шведської компанії HAGS. Вся продукція сертифікована згідно з європейськими нормами безпеки, екології та якості, матеріали відповідають стандартам EN 1176 та EN 1177. Якісне гумове покриття, товщиною 50 мм (виробник Німеччина), окрім естетичної складової забезпечує мінімізацію травм. Включені елементи для розвитку і стимулювання вестибулярного апарату, координації, тактильної чутливості, візуального фокусування.

Маємо надію, що дана ініціатива компанії Flex стане поштовхом для подальшої розбудови в нашому місті подібної інфраструктури та допоможе родинам, які виховують дітей з особливими потребами соціально адаптовувати, знайомити з навколишнім світом, разом проводити відпочинок та заняття й також, що не менш важливо, надасть можливість й іншим діткам зрозуміти, що ми різні, але дитинство має бути у всіх.

За допомогою таких адаптованих ігрових просторів, при умові комунікації та гармонійного, всебічного розвитку дітей з самого раннього віку країна буде мати толерантне суспільство в майбутньому.

Схожі новини

Залишити коментар