У 16 медиків із Мукачева виявили коронавірус

COVID-19 виявили у  працівників станції екстреної медичної допомоги Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги

Із 25 працівників які вже пройшли тестування методом ПЛР, у 16 діагноз підтвердився. Також COVID-19 виявлено у трьох контактних осіб.

Сьогодні, комісією ТЕБ і НС було прийнято рішення вжити негайно усі необхідні заходи для локалізації осередка захворювання та недопущення поширення коронавірусної інфекції на території Мукачівської ОТГ.

Працівників швидкої відправлено на самоізоляцію, усі вони пройдуть в найближчі ПЛР-тестування.

Всіх працівників буде протестовано методом плр, і до роботи будуть допускатися лише здорові працівники.

Поки не будуть відомі результати досліджень, станцію швидкої медичної допомоги тимчасово зачинено , керівництву Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги доручено забезпечити надання невідкладної медичної допомоги місцевим жителям. Також у call-центрі медичного центру «Сім’я» будуть залучені спеціалісти які цілодобово консультуватимуть людей щодо виїздів бригад швидкої, працівниками Центру первинної медико-санітарної допомоги за рішенням сімейного лікаря буде здійснено надання медичної допомоги, також в разі необхідності залучатимуть додаткових спеціалістів.

Гаряча лінія call-центру – 0800 503 118.

Про це інформує пресслужба Мукачівської міської ради.

Схожі новини

Залишити коментар