Розбійників, які влаштували стрілянину в Ужгороді, відпустили (ВІДЕО)

Рівно тиждень тому, в середу, 27-річний мешканець с. Нижнє Солотвино вимагав у водія мікроавтобусу по 200 грн з кожного перевезеного пасажира з КПП «Тиса» та вдарив декілька разів одного з пасажирів.

Не зупинившись на цьому, він разом зі своїм спільником переслідували автівку з пасажирами, здійснивши, при цьому, декілька пострілів у їх автомобіль.

Нещодавно відбувся суд по даній справі, за рішенням якого стрілків випустили під заставу, в розмірі 105 тисяч гривень. Так, знову ж таки спостерігаємо за картиною, коли поліція розкриває злочини, а корумповані суди відпускають злочинців, щоб ті і надалі здійснювали замахи на життя людей, розбій тощо. Зараз одна надія є тільки на прокуратуру, яка може вдало завершити дану справу, а апеляційний суд все-таки буде на стороні правопорядку і, нарешті, висуне запобіжний захід у вигляді триманні злочинців під вартою.

Зауважимо, що закарпатцю, який вимагав кошти у перевізника, а після цього розпочав стрільбу, інкримінують ч. 2 ст. 189 ККУ, тобто вимагання.

Як раніше повідомлялося, 15 квітня, на Ужгородщині затримали терориста-вимагача з банди Михайла Данила  Олександра Голика, який входить до бандугруповання рекетира і бандита Михайла Данила затримали за підозрою у вимаганні грошей та пораненні чоловіка.

Так, вже наступного дня прокуратура погодила підозру 27-річному мешканцю с. Нижнє Солотвино, який стріляв по мікроавтобусу.

На Закарпатті знову було чутно постріли – цього разу у Розівці Ужгородського району

Невідомий чоловік на “Volkswagen” здійснив декілька пострілів по автівці жителя Чернівецької області, який займається пасажирськими перевезеннями та втік з місця пригоди. Правоохоронцям постраждалий розповів, що в селі Соломоново невідомий чоловік погрожуючи вимагав надати йому 200 гривень за кожного пасажира мікроавтобуса. Перевізник проігнорував зловмисника, сів за кермо та поїхав. Тим часом вимагач разом зі своїм спільником наздогнали мікроавтобус та здійснили декілька пострілів

Опубліковано Перший Кабельний Четвер, 16 квітня 2020 р.

Схожі новини

Залишити коментар