Колишній прикордонник, а нині контрабандист, погрожує фермерам (ФОТО)

На сайті інформаційного агенства “Вся Закарпатська Правда” повідомили наступне:

17 квітня 2020 року засоби масової інформації Словацької республіки повідомили що в окресі міста Михайловце, неподалік Ужгороду, було зафіксовано порушення умов перетину кордону невстановленими особами з метою контрабанди сигарет!

Поліцейський патруль, в результаті рейду, виявив велику сумку з сигаретами, та повідомив українських прикордонників, що перетин був вчинений на участку українсько-словацького кордону в районі села Павлово, ймовірніше за все у спосіб транспортування дроном!

Вже кілька днів пройшло з моменту, події та інформування української сторони, але вочевидь карантин, прес-служба прикордонників сприймає буквально, навіть на інформування громадськості!

Разом з тим, в районі застави Паладь-Комарівці, фермери які обробляють свої паї на цій території, неодноразово жалілися командирам-прикордонникам на те, що контрабандисти нищять їхні поля, коли звозять цигарки та нелегалів.

За словами селян, після кількох скарг, вони навіть мали проблеми з інспектором прикордонної служби Юрієм Юрчуком, який погрожував їм, якщо останні не перестануть жалітися!

Юрій Юрчук – діючий прикордонник

Фото:

Більш сміливіші селяни прямо вказують на те, що контрабандою займається тут колишній прикордонник Гапак Владислав, який є другом діючого командира про якого йшла мова вище – Юрія Юрчука. Крім того, зазначають, що контрабанда сигарет і нелегалів це такий собі кооператив цих двох осіб – один організовує інший прикриває!

Також на правах анонімності, нам передали відео випробування нової моделі дрона, для переправлення цигарок, який нещодавно отримала ця команда на «озброєння».. Переглянути його можна за лінком: https://www.facebook.com/1563644980562043/videos/688822371891163/

Кулібини збільшили вантажопідйомність до 100кг, що значно збільшить кількість переправлених сигарет за один переліт. Випробування проводив колишній прикордонник Гапак Владислав.

Не дивлячись на погрози, селяни налаштовані рішуче, за нашою інформацією, вони самі готові затримати контрабандистів і передати в руки правоохоронців, в разі, якщо по їхнім полям останні будуть продовжувати переправляти контрабанду.

Все це вони обіцяють зафільмувати на відео і викласти в мережу інтернет, щоб керівники прикордонної служби в Києві побачили, як їхні підлеглі тримають кордон на замку!

Схожі новини

Залишити коментар