Бандита-палія затримала поліція на гарячому

 Вчора ми повідомляли:

На Ужгородщині затримали терориста-вимагача з банди Михайла Данила  Олександра Голика, який входить до бандугруповання рекетира і бандита Михайла Данила затримали за підозрою у вимаганні грошей та пораненні чоловіка.
У ході конфлікту, що мав місце сьогодні на Ужгородщині, член банди Данила застосував фізичну силу проти опонента. Спершу чоловіка побив, а потім ще й стріляв у нього та його авто. Потерпілий отримав вогнепальне поранення. Самого ж Голика затримали за підозрою у вимаганні, тобто за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу.
Виходить, що незважаючи на те, що основна фігура банди Данило зараз перебуває у столичному СІЗО, прошарки угруповання, які залишилися у області, продовжують тероризувати краян, діючи протизаконно та всупереч будь-яким моральним принципам. Причому, що тактика бандитів залишається незмінною.

У поліції Закарпаття підтвердили даний факт і розповіли, що інцидент з пострілами стався вчора, 15 квітня в селі Розівка Ужгородського району. Вранці невідомий чоловік на “Volkswagen” здійснив декілька пострілів по автівці жителя Чернівецької області, який  займається пасажирськими перевезеннями, після чого втік з місця пригоди.

Правоохоронцям постраждалий розповів, що в с.Соломоново до нього підійшов невідомий чоловік та погрожуючи вимагав надати йому грошові кошти в сумі 200 гривень за кожного пасажира мікроавтобуса.

Однак перевізник проігнорував вимогу зловмисника, сів за кермо свого автомобіля і поїхав. Проте вимагач разом зі своїм спільником наздогнали мікроавтобус та здійснили декілька пострілів по ньому, після чого втекли з місця події.

Полісмени оперативно затримали стрілка до ізолятора тимчасового тримання. правоохоронці з’ясували, що постріли були здійснені з травматичного пістолета.

Наразі за фактом дій слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 189 Кримінального кодексу України, тобто вимагання, вчинене групою осіб.

Слід зауважити, що на фото є цікавий суб’єкт, який позиціонує себе ,”спортсменом‘”, але ні в якому виді спорту він не вирізнився, і взагалі ці люди позиціонуючи себе боксерами, прикриваючись під діяльністю спорта.
Вони неодноразово вчиняли кримінальні діяння, що і демонструють останні новини, котрі тільки і про це пишуть: перевертень в погонах Данило, який будучи міліціонером, займався кришуванням злочинності та використовував власне становище для налагодження власних бандитських схем.
 Данила також підозрювали в організації замаху на керівника УЗЕ Закарпаття Андрія Іванківа.
А от у 2017 році такого собі громадянина Щербея Євгена (з тієї самої банди Данила) спіймали по гарячих слідах із знаряддям підпалу, ось відео.
Тоді його закрили в ІТТ і відпустили під заставу в 40 тис грн. Підпалив він автомобіль племіннику колишнього губернатора Закарпатської області Ледиди Олексадра – Ледіді Віктору. Тим самим перевертні в погонах хотіли залякати бізнесмена і, як то кажуть ,,взяти його під себе‘‘.  Все це їм сходило із рук, тому що Данило мав тісні зв’язки з тодішнім начальником поліції Стефанишиним, котрий покривав всі кримінальні дії банди Данила. За це Стефанишина і звільнили.
А вчорашня ситуація ще раз доводить, що такі люди нічого не бояться, їхня наглість немає меж.
Прикриваючись під спортивну діяльність. здійснюються різного роду злочини.

Схожі новини

Залишити коментар