На Ужгородщині знову стрілянина (ФОТО)

Дана інформація почала сьогодні ширитися мережею Фейсбук. ЇЇ автором є місцевий активіст Святослав Кірійчук, чоловік пише:

“На Ужгородщині затримали терориста-вимагача з банди Михайла Данила  Олександра Голика, який входить до бандугруповання рекетира і бандита Михайла Данила затримали за підозрою у вимаганні грошей та пораненні чоловіка.

У ході конфлікту, що мав місце сьогодні на Ужгородщині, член банди Данила застосував фізичну силу проти опонента. Спершу чоловіка побив, а потім ще й стріляв у нього та його авто. Потерпілий отримав вогнепальне поранення. Самого ж Голика затримали за підозрою у вимаганні, тобто за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу.
Виходить, що незважаючи на те, що основна фігура банди Данило зараз перебуває у столичному СІЗО, прошарки угруповання, які залишилися у області, продовжують тероризувати краян, діючи протизаконно та всупереч будь-яким моральним принципам. Причому, що тактика бандитів залишається незмінною”, – пише користувач Святослав Кірійчук.
На фото Олександр Голик

Нагадаємо, що бандитська історія Михайла Данила, на жаль, є великою. взяти до уваги тільки гучну справу замаху на начальника БЕЗу Іванківа, якою займався сам президент України.

Схожі новини

Залишити коментар