Правоохоронці Закарпаття продовжують зупиняти нетверезих водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Перечинському, Берегівському, Хустському, Міжгірському районах. Ще чотирьох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Оріховиця на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2106», яким керував житель Перечинського району. Молодий чоловік не надав водійського посвідчення та мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків поліцейські склали на нього адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Порошково Перечинського району працівники групи реагування патрульної поліції отримали інформацію від небайдужих громадян про п’яного чоловіка, який їздить автомобілем марки «Chеry Аmulеt» і може накоїти лиха. Поліцейські зупинили вказаний автомобіль. Водій, місцевий житель, не надав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Геча на Берегівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикліста, який їхав без захисного шолома. Водій, житель сусіднього села Мочола, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,70 проміле алкоголю, про що поліцейські склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

Ще одного нетверезого мотоцикліста виявили ввечері міжгірські поліцейські в селі Синевир. Житель села Колочава керував без водійського посвідчення незареєстрованим мотоциклом, про що було складено відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі між селами Драгово-Золотарево працівники Хустського відділу поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення молодий житель Драгова. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще чотирьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує поліція Закарпатської області.

Схожі новини

Залишити коментар