Поліцейські Закарпаття продовжують зупиняти нетверезих водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Берегівському, Виноградівському, Іршавському районах. 

Ще чотирьох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульноїполіції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Cаddy», на якому не освічувавсязадній номерний знак.

Водій, житель Мукачева, не надав водійського посвідченнята мав ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження медосвідування молодийчоловік відмовився. У присутності свідків поліцейські склали адмінпротоколи закерування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення.

Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.У Берегові вночі працівники групи реагування патрульноїполіції зупинили автомобіль марки «Оpеl» іноземної реєстрації, на якому непрацювали задні габарити.

За кермом перебував без водійського посвідченняжитель Виноградівщини. Поліцейські запідозрили в молодого чоловіка наркотичнесп’яніння, однак той відмовився від медосвідування. На правопорушника склали вприсутності свідків адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’янінняі без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.У Виноградові вночі працівники групи реагуванняпатрульної поліції зупинили незареєстрований мопед марки «Аlfа», яким керувавбез відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель.Під час медосвідування в лікарні у мотоцикліста виявили 1,5 проміле алкоголю.

 

 

 

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольногосп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Уселі Білки Іршавського району вночі працівники групиреагування патрульної поліції зупинили ще одного мотоцикліста. Той їхав безувімкненого освітлення і без захисного шолома. Як і в попередньому випадку,транспортний засіб був не зареєстрований, а мотоцикліст перебував у станіалкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про щоправоохоронці склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи тавідсторонили водія від керування.Ще чотирьох нетверезих водіїв виявили за минулу добупрацівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольногоабо наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняттяостаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Схожі новини

Залишити коментар