Ситуація на дорогах області: поліцейські продовжують зупиняти п’яних водіїв

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення задокументували в місті випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Ще трьох нетверезих водіїв виявили в області працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У поліцію Виноградова ввечері надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що його побив на вулиці невідомий, після чого сів в автомобіль марки «Аudі» та поїхав у невідомому напрямку.

Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили схожий за описом автомобіль марки «Аudі», за кермом якого перебував житель села Букове Виноградівського району. Водій був стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

Схожі новини

Залишити коментар