На Тячівщині патрульні зупинили неадекватного водія

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Іршавському, Тячівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Криве Тячівського району пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель селища Тересва, не мав водійського посвідчення та перебував у неадекватному  стані. Правоохоронці запідозрили в молодого чоловіка стан наркотичного  сп’яніння. Це підтвердилося під час відповідного тесту в лікарні. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У самому Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Оpеl» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель міста Київ без водійського посвідчення та в   стані алкогольного сп’яніння. Він відмовився від проходження медосвідування. На нього склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Лоза Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоблок під керуванням місцевого мешканця, який робив незрозумілі маневри. Водій не мав відповідних документів на право керування та перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Від проходження медосвідування він відмовився. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Схожі новини

Залишити коментар