Благодійний фонд Європейського Союзу допомагатиме дітям із Закарпаття

Благодійний фонд «Зміни одне життя» за підтримки Європейського Союзу (ЄС) повідомляє про початок реалізації проєкту «Покращення якості життя невиліковних дітей в Закарпатській області, які потребують спеціального харчування».

Метою проєкту є підтримка невиліковно хворих дітей в Закарпатській області, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання та/або мають целіакію, непереносимість глютену, лактозну недостатність, безкоштовне надання їм відповідних лікарських засобів та харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання або надання соціальної допомоги на придбання харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання чи компенсація вказаних витрат, привернення уваги влади та суспільства до таких хворих.

Адвокаційна діяльність буде спрямована на забезпечення впливу на органи місцевої влади з метою розробити та затвердити програми з соціальної підтримки сімей з дітьми, які мають такі захворювання, забезпечивши належне фінансування таких програм.

Зараз батьки дітей з такими захворюваннями, можуть звертатись до офісу організації в Мукачеві, по вулиці Миру, 23/3 або ж телефонувати за номером 095 145 0660.

Довідкова інформація: Благодійна організація «Благодійний фонд «Зміни одне життя»
м.Мукачево,вул.Миру,23/3
cf.change.one.life@gmail.com
Керівник організації – Ірина Лисничка
095 145 0660

Джерело

Схожі новини

Залишити коментар