Співорганізатор посягання на життя закарпатського начальника БЕЗу Іванківа офіційно тренує судових охоронців краю

Закарпаття вкотре доводить: край готовий до змін… які проходять повз нього. Жодна з центральних влад, які були дотепер, достеменно не знали справжні настрої, що панували у краї. Саме на цих течіях – неетичних, антиморальних і протизаконних – своє ім’я побудували такі бандити і рекетири як Михайло Данило, його тезка Чурило та решта кримінальних елементів. Завдяки цим персонам, на Закарпатті підприємці переживали не найкращі часи, адже неугодні їм, одразу натикалися на протистояння та нерідко отримували погрози на свою адресу. І мова не тільки про словесні перепалки.

Тепер, коли в Україні за 27 років нарешті змінилися настрої на політичному рівні та почалися реальні кроки вперед – спускати ситуацію на гальма просто неприпустимо. Тим паче, коли початок покладено і він навіть дуже непоганий. Тепер справу треба доводити до кінця.

Крапку, серед іншого, треба поставити  і у функціонуванні бандугруповання рекетира та бандита Михайла Данила. Члени угруповання, на відмінну від їх патрона, який зараз сидить у київському СІЗО, почуваються навіть дуже впевнено, думаючи, що їх оминула відповідальність. Серед числа тих, хто наплював на Законодавство, грубо його порушив та вийшов сухим з води є і співорганізатор замаху на вбивство колишнього начальника УЗЕ в Закарпатській області Андрія Іванківа, діючий поліцейський Михайло Демида. Тепер, замість того, аби відповісти за свій ганебний вчинок перед Законом, він навчає законності дій співробітників новоствореної правоохоронної структури “Служба судової охорони Закарпаття”.

Це серйозно зачепило закарпатців, які через соцмережі, тепер намагаються достукатися вже до перших осіб країни.

«Но тусь ме! Фрас би го трафив! Ще й року не минуло після того, як на Закарпатті хотіли ВБИТИ поліцейського, а фігурант замаху на його життя Михайло Демида уже тренує місцевих судових охоронців.

Бандити перевертня в погонах Михайла Данила успішно поновлюються в правоохоронних органах. Демида, який проходить співучасником у замаху на вбивство Іванківа, тепер тренує судову охорону. Саме у нього під час обшуку було вилучено зброю, саме він є основним тренером кілера, який зараз разом з Данилом сидить під вартою у Києві, і саме він зараз вчить охоронців суду як поводитися з порушниками порядку. Як таке може бути!? Людина, яка має сидіти за гратами, бо становить небезпеку для соціуму, своїм прийомам вчить інших!?

Мабуть закарпатським  правоохоронцям  усе таки пороблено, бо наступати на одні і ті ж граблі вдесяте – це уже точно несмішно. Володимир Зеленський, Арсен Аваков, Олексій Гончарук, Іван Баканов, закарпатці чекають реакції від вас на факти цинічного і ганебного блюзнірства у правоохоронних органах краю, – написав на своїй сторінці у ФБ користувач під ніком Захар Лісовий.

Нагадаємо, коло осіб, про яких пише користувач і справді добре знане на Закарпатті.

Бандит Данило, працюючи у органах, викрадав людей, ганебно знущався над підприємцями, погрожував фізичною розправою сім’ям своїх опонентів, тепер врешті опинився там, де йому місце.

Працюючи у тандемі з різними пішаками (серед яких і згаданий Демида), під прикриттям колишніх очільників поліції Закарпаття, йому з рук зійшло дуже багато злочинів.

Крапкою у кримінальній кар’єрі тепер може стати довгострокове ув’язнення злочинця. Так само перед Законом мають постати і його подільники. Останнє слово за керівництвом правоохоронних органів, які так співають про очищення і люстрацію, а натомість огортаються реп’яхами, як бродячий пес. То що? За справедливість?

 

 

 

Схожі новини

Залишити коментар