Ужгородського бандита Данила суд залишив під вартою через причетність до замаху на життя правоохоронця

Організатор вбивства Андрія Іванківа Михайло Данило разом з виконавцем замаху – діючим співробітником органів поліції залишаються під вартою у столичному СІЗО. У зв’язку з тяжкістю злочину та цинічністю бандитів, які погодилися його виконати, суд не змінив запобіжного заходу для фігурантів і у своєму рішенні був одностайним: злочинці залишаються під вартою.

Нагадаємо, Михайло Данило, який на Закарпатті відомий як рекетир і бандит ще з 90-х років, обгрунтовано підозрюється у вчиненні замаху на вбивство екс-начальника Управління захисту економіки в Закарпатській області Андрія Іванківа.

Наприкінці вересня Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід двом мешканцям Закарпаття, яких внутрішня безпека Національної поліції України викрила у посяганні на життя офіцера поліції Управління захисту економіки у Закарпатській області. Суд врахував надані стороною обвинувачення – Генеральною прокуратурою України – докази, тяжкість злочину, ризики ухилення підозрюваних від досудового слідства, можливий тиск на свідків і виніс рішення: взяття під варту без права внесення застави.

Пізніше хід розслідування резонансної справи щодо посягання на життя начальника УЗЕ в Закарпатській області Андрія Іванківа на особистий контроль взяв Президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, підозрювані у замаху – колишній правоохоронець-перевертень у погонах Михайло Данило та діючий поліцейський Закарпаття зараз перебувають під вартою у столичному СІЗО.

Схожі новини

Залишити коментар